Hoće li se Sturridge i Walcott pridružiti Southamptonu?

Hoće li se Sturridge i Walcott pridružiti Southamptonu?

Southampton će nastojati dovesti poznate face u klub.

goal.com

Nakon što se Virgil van Dijk oprostio od svojih suigrača i kluba u četvrtak ujutro, menadžer Southamptona Mauricio Pellegrino već je prihvatio tu činjenicu i nastavio tražiti dalje igrače koje bi klub mogao kupiti nakon što je zaradio oko 70 milijuna funti. Pellegrino želi dovesti barem dvojicu igrača u zimskom prijelaznom roku u siječnju i želi dovesti poznate face.

Dok se očekuje da Charles Austin bude izvan terena do veljače, raspravljana je mogućnost o tome da se u klub dovede neki poznati napadač, koji je mučio muku s ozljedama, kao što su Liverpoolov Daniel Sturridge i Arsenalov Theo Walcott, koji je napustio Southampton kao tinejdžer 2006. godine.

Sveci također jednim okom promatraju odredište Mousse Dembéléa kojeg žele mnogi klubovi. “Možda mi napravimo razmjenu jednog igrača za tri igrača s ovom svotom novca i to treba biti pozitivna meta”, izjavio je Pellegrino. Sturridge i Walcott bi mogli imati više šanse za nastup na Englesku na Svjetskom prvenstvu kad bi kontinuirano igrali.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.