Hoće li Zoran Mamić postati trener Nottingham Foresta?

Hoće li Zoran Mamić postati trener Nottingham Foresta?

Mamić je postao trener koji obećava.

Zoran Mamić/Foto: www. gnkdinamo.hr

Nekadašnji trener zagrebačkog Dinama, Zoran Mamić, bi u bliskoj budućnosti mogao nastaviti svoju trenersku karijeru na klupi Nottingham Foresta. To je klub koji se trenutno natječe u Championshipu, to jest drugom rangu engleskog nogometa.

Arapski i grčki mediji već su prenijeli vijest da će vrlo vjerojatno Mamić preuzeti menadžersku poziciju engleskog kluba koji je u prošlosti ostvario velike europske uspjehe tako što je osvojio Kup prvaka 1979. i 1980. Vlasnik tog nekad slavnog otočkog kluba je Grk Evangelos Marinakis koji je u isto vrijeme i vlasnik Olympiacosa i veliki fan Mamića koji je trenutno aktualni trener Al-Aina iz UAE-a.

U Nottingham Forestu upravo ovih dana traže menadžera koji će naslijediti otpuštenog Marka Warburtona s kojim je prekinuta suradnja na Staru godinu. Prema ugovoru, Mamić je za Al-ain vezan do ljeta ali uskoro će se znati hoće li zamijeniti Ujedinjene Arapske Emirate Engleskom. Mamić je kao trener započeo 2013. u zagrebačkom Dinamu a zatim je vodio Al-Nassr a od prošle godine i Al-Ain.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.