Hoćemo li Vatrene na terenu gledati u ovakvim dresovima?

Hoćemo li Vatrene na terenu gledati u ovakvim dresovima?

Zanimljivo, prema portalu todosobrecamisetas.com rezervni dres više neće biti plavi već crno-plavi sa crnim hlačicama i crvenim čarapama.

foto: https://twitter.com/HNS_CFF/

Osim dizajna novih dresova reprezentacija jedna od tradicija uoči svakog velikoj natjecanja je i ”curenje” izgleda tih dresova. Jedan od portala na kojeg nove garniture dospiju prije službenih predstavljanja je i todosobrecamisetas.com.

Prema njemu, novi dres Vatrenih za Svjetsko prvenstvo dobit će i novi izgled. Nakon što je dres za Euro imao manje kvadrate, za Rusiju je dizajnirana prva garnitura s prilično velikim kvadratima. Rukavi su u crvenoj boji, hlačice su bijele, a čarape plave boje. Broj se nalazi u jednom od crvenih polja.

Zanimljivo, prema ovom izvoru rezervni dres više neće biti plavi već crno-plavi sa crnim hlačicama i crvenim čarapama. Također, na crnom dresu su plavi kvadrati, ali se na ovoj fotografiji baš ne vide dobro.

Prošlih godina ovakvi su portali redovito donosili točne informacije kada je riječ o novom dizajnu, no rezervne varijante znale su se mijenjati do službenih predstavljanja tako da ovaj crni dres, koliko god bio popularan u posljednje vrijeme, možemo uzeti s rezervom. Možda se radi tek o probnom balonu proizvođača koji će osluškivati reakcije navijača.

Podsjetimo, Hajduk i Dinamo ove su sezone kao treću garnituru izabrali baš crnu boju koja je u posljednje vrijeme sve popularnija diljem svijeta kao rezervna varijanta. PSG, Manchester United, Real, Borussia, West Ham i mnogi drugi klubovi koriste ovu boju za jedan od svojih dresova, a od reprezentacija imaju ga Njemačka, Španjolska, Belgija, Meksiko, SAD i još neke zemlje.

Osim hrvatskog dresa, portal je objavio i dizajn većine dresova ostalih sudionika Svjetskog prvenstva, no zasad nema nikakve potvrde proizvođača tih oprema.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.