HOO podržao projekt HRVATSKA REPREZENTACIJA i portal www.hrvatskareprezentacija.hr!

HOO podržao projekt HRVATSKA REPREZENTACIJA i portal www.hrvatskareprezentacija.hr!

Stručna komisija HOO-a prepoznala je kvalitetu i sadržaj projekta i želju za promicanjem hrvatskog sporta, posebice uspjeha mladih sportaša na portalu www.hrvatskareprezentacija.hr, te ga preporučila Vijeću HOO-a koje je na sjednici 26. ožujka 2014. jednoglasno potvrdilo i podržalo cjelokupni projekt

Točno prije tri mjeseca s radom je krenuo portal Hrvatska reprezentacija. Krenuli smo sa željom da na jednom mjestu okupimo sve reprezentativce i reprezentativke, sve navijače i ljubitelje sporta koji ne traže senzacionalizam i žutilo. Tri mjeseca prošlo je u sekundi, krenuli smo pomalo i sa željom da ne izgorimo već da projekt potraje dugi niz godina i postane prepoznatljiv dio hrvatskog medijskog prostora.

Već je niz Saveza prepoznao rad i postao partner portala, a veliko priznanje i najljepša čestitka za tri mjeseca stigla je iz Hrvatskog olimpijskog odbora, krovne sportske institucije u Hrvatskoj.

Stručna komisija HOO-a je prepoznala kvalitetu i sadržaj projekta i želju za promicanjem hrvatskog sporta, posebice uspjeha mladih sportaša na portalu www.hrvatskareprezentacija.hr, te ga preporučila Vijeću HOO-a koje je na sjednici 26. ožujka 2014. jednoglasno potvrdilo i podržalo cjelokupni projekt, a posebno promociju mladih hrvatskih nada koje pratimo i promoviramo od prvog dana.

Tako je HOO nagradio rad i viziju svih nas uključenih u projekt i dali nam još veću snagu i energiju za dalje, i time nam pokazali da smo na pravom putu.

Hvala HOO-u koji nas je obvezao da budemo još bolji, profesionalniji i kvalitetniji. Hvala i Vama kojima smo postali dio dnevne rutine, koji pročitate pokoju vijest, prokomentirate ili lajkate na Facebooku… Na Facebooku smo skupili već skoro tri tisuće lajkova, napravili pritom niz intervjua, vijesti, popratili uspjehe na najvišoj razini, ali i zabilježili važne rezultate u svim sportovima. Ideja i želja ne nedostaje, kao ni motivacije da budemo još bolji kako vrijeme bude odmicalo… A tek nam je tri mjeseca…

 

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.