HPO: Stolnotenisačice i stolnotenisači Uriha novi državni prvaci

HPO: Stolnotenisačice i stolnotenisači Uriha novi državni prvaci

Foto: Sandra Paović/Cibalia.hr

Trijumfom stolnotenisačica i stolnotenisača zagrebačkog Uriha u Splitu je u nedjelju završeno 23. državno stolnotenisko prvenstvo za osobe s invaliditetom.

Ekipa Uriha sakupila je 146 bodova i uvjerljivo osvojila naslov prvaka. Drugo mjesto su zauzeli članovi Sinergije iz Samobora sa 75 bodova, dok je treća ekipa Varaždina sa 43 boda.

U pojedinačnoj konkurenciji svoju dominaciju potvrdile su paraolimpijke Sandra Paović, Mirjana Lučić i Anđela Mužinić.

“Iako, objektivno, nisam imala ozbiljniju konkurenciju, zadovoljna sam svojom igrom”, rekla je paraolimpijska pobjednica Sandra Paović te dodala:

“Ovo mi je posljednje državno prvenstvo na kojem sam nastupila, jer se trebam što više fokusirati na svoje zdrastveno stanje kako bih što duže mogla nastaviti natjecateljsku karijeru. Što se tiče ovogodišnjih međunarodnih nastupa, u svibnju me očekuje turnir u Laškom te u Ostravi u rujnu. Vrhunac za koji se spremam svakako je nastup krajem rujna na Europskom prvenstvu u Laškom, a cilj mi je obraniti zlatnu medalju. Već sutra odlazim na pripreme u Provindze, gdje ću trenirati u novom slovačkom stolnoteniskom centru.” 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.