[Video] Hrgović nokautom u prvoj rundi do pobjede!

[Video] Hrgović nokautom u prvoj rundi do pobjede!

Hrvatski boksač Filip Hrgović nokautom u prvoj rundi protiv Čeha Pavela Šoura došao je do druge pobjede u profesionalnoj karijeri.

foto: fightsite.hr (facebook)

Hrvatski boksač Filip Hrgović ostvario je drugu pobjedu u profesionalnoj karijeri.

Filip Hrgović svladao je Čeha Pavela Šoura, koji je dosad imao svih šest pobjeda u karijeri i koji je dva kilograma teži od hrvatskog boksača.

Borba u njemačkom Schwerinu počela je žestoko. Prvo je 25-godišnji hrvatski boksač uzdrmao suparnika desnim direktom, a zatim i lijevim krošeom. Ipak, sredinom prve runde češki boksač uzvratio je aperkatom i na nekoliko sekundi žestoko uzdrmao Hrgovića koji se nekako izvukao iz problema.

Kada je izgledalo da će prva runda završiti neriješeno, Hrgović krenuo u završni napad i desnim krošeom poslao suparnika na pod. Šour je pokušao ustati, ali je udarac bio toliko snažan da je ponovno pao i sudac je mogao samo označiti kraj borbe.

Tako je naš boksač došao do druge pobjede u profesionalnoj karijeri u jednako toliko borbi.

Filip je 8. svibnja 2010. godine osvojio na boksačkom Svjetskom juniorskom prvenstvu u Bakuu zlatno odličje u superteškoj kategoriji. 15. kolovoza 2015. postao je europski prvak u boksu, kao prvi Hrvat nakon Mate Parlova.

Na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. godine osvojio je broncu u superteškoj kategoriji (iznad 91kg).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.