Olimpijski festival europske mladeži

HRS: MLAĐI KADETI OSVOJILI BRONCU

HRS: MLAĐI KADETI OSVOJILI BRONCU

Photo: HRS

Pobjedom protiv Francuske 28:26 (14:14) na Olimpijskom festivalu europske mladeži hrvatska muška mlađa kadetska reprezentacija vraća se kući s osvojenom brončanom medaljom.

Hrvatsku je do pobjede predvodio Mileta sa šest pogodaka,te Džaja, IvankovićSirotić s četiri. U redovima Francuske najviše se istaknuo Baptiste Damatrin sa šest pogodaka.

Izbornik Čupić nakon pobjede protiv Francuske:

„Teško je opisati riječima što prolazi kroz glavu. Nakon što onako izgubite od Slovenije u polufinalu sada protiv reprezentacije Francuske, koja je bila jedna od favorita za zlato, izborite broncu. Ovo je prvo natjecanje ove reprezentacije i momci su pokazali da imaju karakter. Digli su se iz pepela nakon teškog poraza i osvojili medalju. Možemo reći da imamo budućnost i da su u najboljem svjetlu prikazali hrvatski rukomet. Čestitam svima. Imali smo problema s ozljedama tijekom priprema i otpali su nam ključni igrači Nismo imali prave pripreme za natjecanje već proces kroz treninge tko može nositi hrvatski dres, a dečki su pokazali da su spremni. Imamo još neke igrače koji kucaju na vrata, a možemo biti sretni što ovdje imamo ove brončane rukometaše. „

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.