HRS OBJAVIO VIJEST O IMENU IZBORNIKA HRVATSKE RUKOMETNE REPREZENTACIJE

HRS OBJAVIO VIJEST O IMENU IZBORNIKA HRVATSKE RUKOMETNE REPREZENTACIJE

Lino Červar vodit će reprezentaciju u nadolazećim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo

Današnja 14. sjednica Upravnog odbora Hrvatskog rukometnog saveza otkrila nam je tko će voditi hrvatsku mušku rukometnu reprezentaciju u nadolazećim utakmicama.

Mnogima jedan od miljenika hrvatskog rukometa Lino Červar svoju izborničku karijeru nastavlja i dalje na klupi hrvatske reprezentacije. Na sjednici Upravnog odbora obrazložio je izvješće nakon nastupa na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj gdje je reprezentacija zauzela peto mjesto. Upravni odbor u cijelosti je prihvatio izvješće i donio odluku da izbornik Červar ostaje na klupi reprezentacije.

„Upravni odbor na današnjoj sjednici u cijelosti je prihvatio izvješće izbornika Červara te je donio odluku da se zbog kratkog roka do prvih reprezentativnih akcija – odlaska u Švedsku već 2. travnja te kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Crne Gore u lipnju – produžuje suradnja s g. Linom Červarom i nakon isteka ugovora do opoziva suradnje.“, što je potvrdio i predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac

Izbornik Červar najavio je da je spreman voditi Hrvatsku :

„ Nakon podnesenog izvješća pred članovima Upravnog odbora, spreman sam kao izbornik voditi hrvatsku mušku seniorsku rukometnu reprezentaciju u sljedećim akcijama i nastaviti započeti rad“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.