HRT ne prenosi Čilićevo polufinale

HRT ne prenosi Čilićevo polufinale

HRT neće prenositi meć Čilića i Đokovića...

Marin Čilić/Foto: commons.wikimedia.org - Carine06

Niti ove godine nećemo na ekranima HRT-a nećemo moći gledati Marina Čilića u polufinalu US Opena. Naime, HRT još nije dogovorio prijenos meča protiv Đokovića.

“HRT je u ovom trenutku još u pregovorima oko prijenosa polufinalnog i finalnog susreta na US Openu. Napominjemo, međutim, kako je prošle godine cijena finalnog meča bila veća od cijene cijelog turnira, dok je ove godine čak dva i pol puta veća od prošlogodišnje cijene”, stoji u priopćenju HRT-a.

Prisjetimo se kako je bilo prošle godine cijena paketa koji se u pravilu prodaju godinama unaprijed za HRT bila 500 tisuća eura, što znači da su pojedinačni mečevi danas u višemilijunskoj sferi. HRT se nije odlučio na kupnju paketa. 2014. nisu mogli računati na Čilićevu senzaciju, no isti pristup zadržali su, naslovu unatoč i ove sezone.

Čilić večeras iza 23 sata po srednjoeuropskom vremenu igra za finale US Opena i mogućnost obrane naslova protiv Novaka Đokovića. Nije ga pobijedio nikad u svojoj bogatoj karijeri u 13 odigranih mečeva. Meč možete gledati na Eurosportu, koji ima ekskluzivna prava.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.