HRT organizirao gledanje utakmice na splitskoj rivi samo da bi sve propalo?

HRT organizirao gledanje utakmice na splitskoj rivi samo da bi sve propalo?

Grad Split je bio spreman dati na korištenje javnu površinu ukoliko HNS financira taj događaj, no HNS je to odbio, kao i mogućnost da sam organizira prijenos.

Dobra  vijest pročula se tijekom dana za hrvatske navijače koji će se naći 12. lipnja u Splitu jer je grad  je odlučio organizirati zajedničko gledanje utakmice na splitskoj rivi. Hrvatska i Italija igraju važnu kvalifikacijsku utakmicu na praznom Poljudu, a kako bi navijači na neki način pružili podršku, dogovoreno je da će  Savez i Split otvoriti fan-zonu na Rivi.

Na kompromis se odlučio i HRT pa je tako objavljeno da će se javna televizija odreći naknade za prava na javno emitiranje te tako omogućiti svim Splićanima, Dalmatincima i ljubiteljima nogometa da zajedno navijaju za reprezentaciju.

Ipak, gledanje susreta je propalo. Grad Split je bio spreman dati na korištenje javnu površinu ukoliko HNS financira taj događaj, no HNS je to odbio, kao i mogućnost da sam organizira prijenos.

To je još jedna u nizu propalih zbližavanja Splita i reprezentacije (HNS-a) jer na trening reprezentacije mogli su samo oni s pozivnicom.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.