HRT petkom prenosi borilačke sportove

HRT petkom prenosi borilačke sportove

Borilački sportovi vraćaju se na male ekrane...

Filip Hrgović/Foto: Gettyimages

HRT je prepoznao sve veću popularnost borilačkih sportova te je večernji termin petkom rezerviran upravo za prijenose borilačkih spektakala. Svim ljubiteljima šakačkih sportova bit će drago čuti da će i svi turniri Final Fight Championshipa (FFC), vodeće regionalne organizajacije jedne od najboljih europskih promocija, biti u prijenosu na HRT-u.

Prvi prijenos je već ovog petka, 18. rujna iz Linza gdje se održava FFC 19 s Alessiom Sakarom i Jasonom Wilnisom. Tako će od 21:30 gledatelji HRT-a moći gledati polusatni magazin, koji će pratiti sve bitno što se događa na domaćoj i stranoj borilačkoj sceni, a od 22 sata uslijedit će prijenosi samih priredbi. Snimke će biti u subotu na HRT-u 4.

“Uoči Olimpijskih igara moći ćemo pratiti nastupe olimpijca Filipa Hrgovića te njegovog klupskog kolege Hrvoja Sepa, koji još ima izgleda izboriti nastup u Rio de Janeiru. Osim vrhunskog boksa, Noć velikih borbi petkom donosit će i borilačke FFC spektakle. Prvi je na redu FFC 19 iz Linza i nastup najboljeg MMA boraca iz Hrvatske, Austrije, BiH, Srbije, Slovenije, Italije, ali i boraca iz ostatka Europe i svijeta među kojima su i borci koji su se natjecali u najjačoj svjetskoj UFC organizaciji”, stoji na službenim stranicama HRT-a.Kako službene internet stranice HRT-a najavljuju, poseban naglasak će biti na Svjetskoj boksačkoj ligi (WSB) u kojoj za kazahstanski kluba Astana Arlans nastupaju glavne hrvatske boksačke zvijezde.

Ovo je velika stvar za borilački sport te za Hrvatsku, priznanje ne samo Hrgoviću i Sepu, koji su svojim rezultatima napokon vratili boks na TV ekrane, nego i Final Fight Championshipu, koji se nakon prijenosa na komercijalnoj televiziji seli na javnu televiziju HRT.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.