HRVAČKA ELITA ZA VIKEND NA ZAGREBAČKOM TERENU

HRVAČKA ELITA ZA VIKEND NA ZAGREBAČKOM TERENU

Međunarodni turnir hrvanja grčko-rimskim stilom za seniore – UWW Zagreb Open Grand Prix

Photo: Savez hrvačkih športova Grada Zagreba

Hrvatska hrvačka reprezentacija u subotu 03. veljače 2018. godine u Domu sportova odmjerit će snage s hrvačkom elitom iz dvadeset zemalja.

Savez hrvačkih športova Grada Zagreba, pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i Svjetske hrvačke federacije (UWW) organizira peti turnir UWW Zagreb Open Grand Prix koji će okupiti 190 svjetskih hrvača, među kojima će gledatelji imati priliku vidjeti osvajače medalja s olimpijskih igara, odličja sa svjetskih i europskih prvenstava, te brojne osvajače Grand Prix turnira diljem svijeta.

Na današnjoj konferenciji za novinare u Hotelu Panorama predsjednik Saveza hrvačkih športova Grada Zagreba Milan Pavelić i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić najavili su ovaj turnir koji je uvršten u kalendar Svjetske federacije za 2018. godinu uz najjače i najprestižnije turnire svijeta.

„Veliko nam je zadovoljstvo najaviti peto po redu natjecanje UWW Zagreb Open Grand Prix, uvjerljivo najjače do sada, koje će okupiti najjače hrvače reprezentacije svijeta i najbolje hrvače u svim kategorijama hrvanja grčko-rimskim stilom“ rekao je Pavelić.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić svim sportašima poželio je ugodan boravak u gradu:

„Svim sportašima, sudionicima ovogodišnjeg turnira i dragim gostima želim ugodan boravak u našem gradu uz ostvarenje njihovih sportskih snova. Želja nam je da ovo natjecanje protekne u miru i prijateljstvu, u duhu fair playa jednog od najstarijih olimpijskih sportova, a najbolji neka iz Zagreba ponesu odličja“.

Natjecanje počinje u subotu, 03. veljače u 10:00 h u maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu, a finala su na rasporedu od 18:00 h. Za hrvačku reprezentaciju Hrvatske nastupit će naši najbolji hrvači: Božo Starčević, Ivan Huklek, Braća Neven i Nenad Žugaj, Antonio Kamenjašević, Dominik Etlinger, Danijel Janečić i Ivan Lizatović. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.