Hrvat odlučno poručio: “Nitko me neće zaustaviti, dolazim na okupljanje”

Hrvat odlučno poručio: “Nitko me neće zaustaviti, dolazim na okupljanje”

Lovrenu se u proteklih tjedan dana dogodilo šokova koliko se nekima ne dogodi u godini dana.

Jürgen Klopp i Dejan Lovren/Foto: Gettyimages

Prvo je početkom tjedna primio prijetnje smrću putem Instagrama, a zatim mu je u srijedu pokušano provaliti u stan dok se njegova obitelj nalazila unutra. Previše je to šokova za jednog čovjeka, no Dejan Lovren stoji čvrsto na zemlji i sve probleme ostavlja iza sebe.

“Borim se da budem normalan nakon svega! Najviše mi pati obitelj. Užasno je ovo sve, užasno. Ja sve to još nekako izdržim, ali tu je obitelj. Ovo što se dogodilo prije nekoliko dana je zaista previše, sve je otišlo k vragu! Dok je moja obitelj bila u kući, a ja na utakmici, pokušali su ući u stan, porazbijali prozor. Mala mi je sva u šoku”, započeo je Lovren koji je nakon toga odlučno poručio.

“Nitko me neće zaustaviti! Dolazim na okupljanje reprezentacije! Bez obzira na užase koje doživljavam, bez obzira na ozljede. Nema predaje! Neću se predati”, rekao je hrvatski stoper koji je razgovarao i s izbornikom Dalićem.

“Izbornik je bio super. Rekao sam mu da dolazim bez obzira na sve, on mi je kazao da mogu uzeti slobodne dane, ali ja sam rekao da mi ne trebaju, da se želim priključiti reprezentaciji. Neću posustati, nitko me neće i ne može slomiti. Nitko! Želim biti s reprezentacijom!”, optimistično je podvukao hrvatski nogometaš.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.