Hrvat potvrđen za trenera Legije, a odmah je dobio i veliko pojačanje

Hrvat potvrđen za trenera Legije, a odmah je dobio i veliko pojačanje

Hrvatska kolonija nastavlja raditi u Poljskoj.

foto: Legia

Dean Klafurić zaludio je Varšavu. Nakon što je preuzeo momčad od smijenjenog Romea Jozaka kojem je bio pomoćnik, u sedam kola ostvario je šest pobjeda i jedan remi što mu je bilo dovoljno za proslavu naslova prvaka. par dana kasnije, osvojio je i kup te je sezonu okrunio s dvostrukom krunom.

Danas je isti taj trener potvrđen kao novi trener Legije u sljedećoj sezoni, a odmah si je doveo i veliko pojačanje. Ne radi se o igračkom , nego o velikom  trenerskom pojačanju. Novi član stožera bit će Ivan Prelec, mladi stručnjak koji je Goricu odveo do naslova prvaka Druge HNL te ih je uveo u HT prvu ligu.

“Dean Klafurić je prošle sezone preuzeo momčad u teškom trenutku, pa nas odveo do dvostruke krune. Uvjerili smo se u njegovo znanje i kvalitete, a u dodatnim razgovorima nas je uvjerio kako ovu momčad može podići na još višu razinu. Da, imali smo nekoliko ozbiljnih kandidata za preuzimanje Legije, ali nas je Klafurić u posljednjim razgovorima uvjerio kako je baš on pravo rješenje za naš klub”, kazao je predsjednik Legije Dariusz Mioduski.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.