Hrvati oborili državni rekord u brzom klizanju!

Hrvati oborili državni rekord u brzom klizanju!

Natjecanju prisustvuje 130 brzoklizača iz 8 zemalja (Hrvatska, Austrija, BiH, Češka, Mađarska, Slovačka, Slovenija, Srbija), među kojima je 21 hrvatski brzoklizač.

foto: http://www.kbkmeteor.hr/

Na brzoklizačkome međunarodnom natjecanju oborenim rekordima nastavlja se hrvatska dominacija.

Na međunarodnom natjecanju u brzom klizanju, Alpe Adria Trophy, prvoga dana Hrvati su srušili 20 osobnih i 1 državni rekord. Natjecanje se održava ovog vikenda na Zagrebačkom Velesajmu. Nakon prvog dana i odvožene dvije discipline, hrvatski brzoklizači ponavljaju odlične uspjehe s
prošlogodišnjeg istoimenog natjecanja.

Natjecanju prisustvuje 130 brzoklizača iz 8 zemalja (Hrvatska, Austrija, BiH, Češka, Mađarska, Slovačka, Slovenija, Srbija), među kojima je 21 hrvatski brzoklizač. Naši sportaši u jednom su danu u dvije discipline uspjeli oboriti 20 osobnih te jedan državni rekord, što je odlična pozivnica gledateljima da u nedjelju dođu na Zagrebački Velesajam od 9-13 sati kako bi vidjeli sportski spektakl koji se u Zagrebu ne viđa svaki dan.

U starijim kategorijama u kojima se natječu naši reprezentativci, trenutno zauzimamo vodeća mjesta: seniorka Danijela Ivandić je na 1. mjestu kao i juniorka A, Valentina Aščić, dok su naši seniori također na prva dva mjesta: Martin Kolenc je trenutno 1, a Ivan Martinić na 2. mjestu.

U nedjelju se natjecanje završava posljednjom, srednje dugom disciplinom, na 1000 m, te podjelom medalja u pojedinačnoj konkurenciji.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.