Hrvati tražena roba; Vrsaljka želi Chelsea, a Vidu Everton

Hrvati tražena roba; Vrsaljka želi Chelsea, a Vidu Everton

Hrvate želi pola Europe; Vrsaljko i Vida glavne mete.

Foto: Talksport.com

Mundijal je pravo mjesto za “nabijanje” cijene nogometaša, a za našim nogometašima nastala je prava potjera. Naime, kako doznajemo desni bek hrvatske nogometne reprezentacije i španjolskog Atletico Madrida Šime Vrsaljko glavna je meta engleskog prvoligaša Chelseaja prema pisanju Daily Stara.

Vrsaljko je svoju karijeru započeo u Dinamu, da bi potom 2013. prešao u Genou za 4,6 milijuna eura. No, nije se uspio nametnuti pa prelazi u Sassuolo. Zatim 2016. godine ostvaruje transfer karijere prelaskom u Atletico Madrid za 16 milijuna eura. Ukoliko se ostvari transfer u Chelsea to će biti samo još jedna potvrda za sav trud koji ulaže za klub i reprezentaciju.

Osim VrsaljkaDomagoj Vida također se našao na radaru mnogih klubova, a kao najkonkretniji se pokazao Everton, koji nudi cifru od 13 milijuna eura. Vida je trenutno član turskog Bešiktaša gdje je standardni član prve postave, a u Tursku je stigao iz kijevskog Dinama bez odštete. Čelnici Bešiktaša uzet će u obzir ponudu te razmotriti je li ona dovoljno dobra za njihovog stupa obrane.

Ukoliko se taj transfer ostvari to će također za Vidu biti nagrada za veliki trud i sav napor koji ulaže tijekom svake utakmice od prve do zadnje minute.