Hrvatska 19. reprezentacija SP-a, Vatreni bolji od Italije, Španjolske i Engleske

Hrvatska 19. reprezentacija SP-a, Vatreni bolji od Italije, Španjolske i Engleske

Hrvatska je upisala pobjedu i dva poraza uz gol razliku 6:6. Od hrvatskih suparnika Meksiko je 10., a Kamerun posljednjeplasirana momčad na svijetu.

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je 19. mjesto na Svjetskom prvenstvu u nogometu. Nakon finala Njemačka – Argentina objavljen je konačan poredak reprezentacija koji zapravo nema preveliku važnost, ali je zanimljivo pogledati gdje se smjestila koja reprezentacija.

Hrvatska je upisala pobjedu i dva poraza uz gol razliku 6:6. Usporedbe radi Italija je 22., Španjolska 23, a Engleska je 26. reprezentacija SP-a. Bosna i Hercegovina je jednu stepenicu ispod Hrvatske, a posljednjeplasirana je reprezentcija Kameruna.

Njemačka je u finalu pobjedila Argentinu i uzela prvo mjesto,  Nizozemska je svladala Brazil u borbi za treću poziciju. Osim reprezentacija koje su izborile polufinale i razigravale  za prva četiri mjesta, treb spomenuti da je Kolumbija peta, Belgija šesta, a Francuska sedma reprezentacija svijeta. Kostarika, Čile i Meksiko zatvaraju prvih deset.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.