Hrvatska – Brazil: Navijajte vatreno za Vatrene na taraci Culture Cluba Revelin

Hrvatska – Brazil: Navijajte vatreno za Vatrene na taraci Culture Cluba Revelin

Kao uvertiru i navijačko zagrijavanje Culture Club Revelin pripremio je opet bogat program: glazbeni program, društvene i nagradne igre

Hrvatska Svjetsko prvenstvo u nogometu otvara protiv domaćina Brazila 12. lipnja u Sao Paulu s početkom u 22 sata po srednjeeuropskom vremenu. Vatrenima zasigurno neće biti lako protiv jedne od najboljih reprezentacija svijeta koja ove godine igra pred domaćom publikom.

image003

Otvaranje Svjetskog prvenstva u Brazilu koje će se održati 12.lipnja pratit će najmanje dvije miljarde ljudi diljem svijeta, a utakmicu Carioca i domaćih Vatrenih naši će gosti moći pratiti na velikom LED ekranu na taraci Culture Cluba Revelin u sklopu navijačko zabavne zone “Brazil u Dubrovniku”.

Kao uvertiru i navijačko zagrijavanje Culture Club Revelin pripremio je opet bogat program: glazbeni program, društvene i nagradne igre. Za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu, koji aktivno žele sudjelovati bit će organiziran turnir u stolnom nogometu. Uz natjecanje u stolnom nogometu Culture Club Revelin pripremio je i druge zanimljive nagrade (majice, lopte, sportske torbe) sve u duhu nadolazeće nogometne groznice.  Za glazbeni program pobrinuti DJ Frank Bass, DJ Philipe, DJ Lane, DJ Speed te VJ PhiberOptic koji će vas provesti kroz najveće svjetske hitove, a atmosferu će dodatno zagrijati atraktivne plesačice. Voditelj programa biti će Alen Bajd.

Stoga 12.lipnja navijajmo vatreno za Vatrene u najljepšoj navijačko-zabavnoj zoni u regiji. Taraca se otvara u 20 sati, a ulaz je slobodan.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.