Hrvatska danas protiv Srbije: “Idemo po pobjedu!”

Hrvatska danas protiv Srbije: “Idemo po pobjedu!”

Bojan Bogdanović foto: HKS

Uoči današnjeg dvoboja Hrvatske košarkaške reprezentacije i Srbije  svoj komentar dao je izbornik košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević  koji smatra da utakmice protiv Hrvatske više ne prati dodatni psihološki pritisak kao ranije. Evo kako je komentirao navedeno:

“Iako su dvoboji Srbije i Hrvatske uvijek nosili dodatnu težinu, čini mi se da se taj psihološki pritisak smanjio. Imamo samo opterećenje da igramo muški, čvrsto i natjecateljski.”

Utakmica između Srbije i Hrvatske igra se večeras u 23 sata u argentinskoj Cordobi, gdje na turniru ‘četiri nacije’ sudjeluju još i Argentina te Francuska. Hrvatska je na startu izgubila od Argentine, a u drugom kolu je svladala Francusku sa 76:70. Srbija ima pobjedu protiv Francuza i poraz od Argentine, a danas protiv Hrvatske će igrati  bez lakše ozlijeđenih Miloša Teodosića i Nemanje Nedovića.

Srbiji je Hrvatska posljednji test uoči Olimpijskih igara i zato u njihovim redovima  ipak postoji određeni pritisak i imperativ koji se ‘čita’ iz navoda izbornika Đorđevića koji kaže: “Protiv Hrvatske moramo odigrati dobru utakmicu jer to nam je posljednji test uoči Olimpijskih igara.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.