Hrvatska dominirala čvrstom igrom i nadjačala Australiju

Hrvatska dominirala čvrstom igrom i nadjačala Australiju

Josip Pavić: "Odličan početak priprema za Rio i samo da tako nastavimo!"

Foto: HVS Facebook/ Hrvatska

Hrvatska vaterpolska reprezentacija jučer u svojoj prvoj utakmici nakon Europskog prvenstva uspješno  savladala Australiju, rezultatom od 13:9.

” Rezultat je najmanje bitan, ali bilo je vidljivo da su bila dva različita poluvremena na ovoj utakmici. Prvo poluvrijeme moćno, rasplivano, dok je drugo poluvrijeme bilo izuzetno loše. Mislim da je glavni razlog toga što su određeni igrači nedovoljno fizički spremni u ovom trenutku. U ovim danima koji nam slijede odigrat ćemo još što možemo s Australcima i napraviti analizu stanja” , izjavio je na konferenciji izbornik Ivica Tucak.

“Odličan početak priprema za Rio i samo da tako nastavimo. Daj Bože zdravlja i svega, mislim da smo na pravom putu, imamo pravu ekipu, pravu atmosferu i nadam se da ćemo imati pravi rezultat”, dodao je kapetan Josip Pavić.

U utakmici protiv Australije igrali su: Pavić, Marko Bijač, Luka Lončar, Ivan Krapić, Boris Pavlović, Andro Bušlje, Damir Burić, Ivan Buljubašić, Marko Macan, Maro Joković, Paulo Obradović, Anđelo Šetka, Petar Muslim, Luka Bukić, Ante Vukičević.

Stručni stožer: izbornik Ivica Tucak, Ivan Asić, Pero Kuterovac, Igor Pezelj i Damir Luketić.

Spomenimo kako je uzvratna utakmica Svjetske lige s Rusijom 26. travnja u Moskvi. Nakon toga, Hrvatska će 10. svibnja u Siracusi zaigrati protiv Italije.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.