Hrvatska futsal reprezentacija u Opatiji remizirala protiv Belgije

Hrvatska futsal reprezentacija u Opatiji remizirala protiv Belgije

Prijateljska utakmica: Hrvatska - Belgija 2:2. Gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić s ponosom je otvorio prvi međunarodni susret u novoj gradskoj dvorani

Hrvatsk futsal reprezentacija/Foto Arsen Miletić

Hrvatska futsal reprezentacija remizirala je protiv Belgije odigravši 2:2 u opatijskoj dvorani Marino Cvetković. Utakmica je poslužila kao priprema za hrvatsku reprezentaciju koja uskoro nastupa na Europskom prvenstvu upravo u Belgiji, a ujedno kao i svečano otvaranje novogodišnjeg malonogometnog turnira.

Gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić s ponosom je otvorio prvi međunarodni susret u novoj gradskoj dvorani, a 800 gledatelja moglo je uživati u neizvjesnoj i izjednačenoj utakmici.

Hrvatska je inače u utorak svladala Belgiju u Novigradu 3:2, a ovoga put Grcić je morao u posljednjoj minuti spašavati remi. Naime, domaćin je poveo golom Grbeša u 16. minuti. Belgijanci su još jednom pokazali da su odlična ekipa.

Dujacquier je zabio za 1:1 u 18. minuti, a dobru igru Belgijanci su okrunili pogotkom Rahoua u 38. minuti. Hrvatska se 30 sekundi prije kraja ipak spasila poraza zahvaljujući Grciću.

Hrvatska na Europskom prvenstvu igra u skupini D s europskim prvacima Španjolcima i reprezentacijom Češke.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.