Hrvatska iduće godine domaćin odbojkaškog Grand Prixa

Hrvatska iduće godine domaćin odbojkaškog Grand Prixa

Hrvatska će nastupiti u drugoj jakosnoj skupini u kojoj nastupaju još Argentina, Puerto Rico, Kanada, Nizozemska, Bugarska, Poljska i Češka

Hrvatske odbojkašice/www.fivb.org

Hrvatska će iduće godine ponovo biti domaćin skupine Grand Prixa u odbojci odlučila je tako  Svjetska odbojkaška federacija. Hrvatska je i ove godine u Poreču bila domaćin treće skupine Grand Prixa te je odličnim nastupima izborila plasman u drugu skupinu u kojoj nastupaju još Argentina, Puerto Rico, Kanada, Nizozemska, Bugarska, Poljska i Češka.

– Ove godine Grand Prix bio je nova dimenzija za hrvatsku odbojku, a Grand Prix 2015. predstavlja dodatni korak više. Hrvatska se dokazala kao kvalitetna sportska ekipa, a nadasve kao odličan organizator. FIVB nam je još jednom izašao u susret i omogućio brži napredak, rekao je Zdeslav Barač, predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza.

Hrvatska ženska reprezentacija od 03. do 05. srpnja 2015. godine ugostit će skupinu K u kojoj još nastupaju: Argentina, Hrvatska, Nizozemska i Češka.

Od 10. do 12. srpnja 2015. godine Bugarska će biti domaćin skupini N u kojoj će nastupiti: Puerto Rico, Hrvatska, Bugarska i Ćeška.
Finale će se održati u Poljskoj od 31. 07. do 02.08.2014. godine.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.