“Hrvatska je s pričuvama skoro pobijedila jednu od najmoćnijih europskih reprezentacija”

“Hrvatska je s pričuvama skoro pobijedila jednu od najmoćnijih europskih reprezentacija”

Hrvatski izbornik tvrda da su 'mini kockasti' spremni za četvrtfinale...

Hrvatska U-17 reprezentacija/www.hns-cff.he/Drago Sopta

Hrvatska reprezentacija U17 bez ikakvih problema kvalificirala se u četvrtfinale Europskog prvenstva u Bugarskoj, gdje ju u petak očekuje Belgija.

Izbornik Dario Bašić itekako je svjestan kvalitete svoje momčadi te napominje kako ova generacija može napraviti velike stvari. “Spremni smo za četvrtfinale! Za sada djelujemo odlično i vjerujem da ćemo takvi biti i protiv Belgije”, rekao je Bašić za Goal.

“Jako sam zadovoljan načinom na koji su pričuve odradile utakmicu protiv Španjolske. To je jedna od najmoćnijih reprezentacija Europe, a mi smo ih na koncu mogli i pobijediti i to bez nekoliko važnih igrača.” Bašić je odmarao neke nogometaše, kombinirao, taktizirao. “Igrači su se, srećom, odmorili, prebrodili neke manje udarce i ozljede. Sad je opet sve na nama, protiv Belgije moramo biti pravi.”

“Radi se o izuzetno snažnoj reprezentaciji. Mogli su pobijediti i Njemačku, a kasnije su upisali dvije pobjede. Skautiramo ih, analiziramo, želimo se što bolje pripremiti za tu utakmicu. Jako su opasni u napadu, ali svi vjerujemo kako možemo otići korak dalje”, nada se hrvatski strateg.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.