Hrvatska kapetanica Maja Poljak: Čehinje su iskoristile naše slabosti i vratile se u utakmicu

Hrvatska kapetanica Maja Poljak: Čehinje su iskoristile naše slabosti i vratile se u utakmicu

- Igrale su vrlo dobro i pokazale karakter, rekao je hrvatski izbornik Angelo Vercesi

Maja Poljak/Getty Images

Hrvatske odbojkašice nisu se uspjele plasirati u završni meč Final Foura skupine 3 FIVB World Grand Prixa. Hrvatska je u Samokovu izgubila drugu ovogodišnju utakmicu protiv Češke.

Prije nekoliko tjedana na prvom turniru FIVB World Grand Prixa bilo je 3:1 za suparnice. Početak utakmice, zapravo prva tri seta, ukazivao je da će ishod ovaj put biti obrnut, no od četvrtog seta više odbojkaškog umijeća i više sportske sreće pokazale su Čehinje.

– Čestitam našim suparnicama. Igrale su vrlo dobro i pokazale karakter. Mislim da je to ujedno bilo i presudno u utakmici, treba pokazati karakter, odnosno zadržati mirnoću u najtežim trenucima, rekao je hrvatski izbornik Angelo Vercesi.

Hrvatska kapetanica Maja Poljak bila je unatoč svemu zadovoljna igrom naše reprezentacije, ali je naglasila da se igralo sa suviše oscilacija:

– Dopustile smo im da nam uzmu pobjedu nakon što smo bile u prednosti. Čehinje su iskoristile naše slabosti i vratile se u utakmicu. U polufinalu su zaista odigrale bolje, zaključila je Poljak.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.