Hrvatska muška kadetska reprezentacija krenula po medalju na EP u Poljskoj

Hrvatska muška kadetska reprezentacija krenula po medalju na EP u Poljskoj

Nastup na Europskom prvenstvu hrvatski kadeti otvaraju susretom s Mađarskom 14. kolovoza u 15.30

Ilustracija/Getty Images

Hrvatska muška kadetska reprezentacija krenula je ovoga utorka put Poljske gdje će se od 14. do 24. kolovoza boriti za odličje na Europskom kadetskom prvenstvu koje se održava u gradovima Gdyniji i Gdanjsku.

Nakon odrađena tri ciklusa priprema, prve i najzahtjevnije faze u Delnicama te pritom slavlja u pripremnom susretu nad Slovenijom, kao i na mini turniru u Kutiji šibica, a potom i dva dijela usavršavanja i uigravanja posljednjih detalja u Umagu gdje su svladani kako seniorska ekipa Umaga tako i vršnjaci iz Tunisa od kojih su mladi Hrvati dva puta bili uvjerljivo bolji, vrijeme je bilo da izbornik Hrvoje Horvat odredi popis putnika te se sa svojim izabranicima uputi na Euro u Poljsku.

Na popisu su se tako našli Matija Babić, Bruno Vili Zobec, Kristian Radoš, Jakov Vrdoljak, Robert Tokić, Arian Jović, Marko Šehić i Ivan Ivković iz RK Zagreb, Marko Jurakić iz Dugog Sela, Marin Jelinić iz ekipe Metković 1963, Domagoj Smojver i Andrej Obranović iz Karlovca, Ante Babić iz Osijeka, Kristijan Kota iz Medveščaka, Matija Špikić iz Ludbrega te Marin Šipić iz Splita.

Nastup na Europskom prvenstvu, na kojem se nalaze u skupini C smještenoj u Gdyniji, hrvatski kadeti otvaraju susretom s Mađarskom 14. kolovoza u 15.30 sati, dok će dan kasnije snage odmjeriti s ekipom Rumunjske u istom terminu. U posljednjem susretu u skupini Hrvati će zaigrati s reprezentacijom Francuske 17. kolovoza u 13.30 sati.

Raspored:
Hrvatska – Mađarska, 14.08.2014, 15.30h
Rumunjska – Hrvatska, 15.08.2014., 15.30h
Francuska – Hrvatska 17.08.2014., 13.30h

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.