Hrvatska Na Svjetskom Prvenstvu U Streljaštvu Za Osobe S Invaliditetom

Hrvatska Na Svjetskom Prvenstvu U Streljaštvu Za Osobe S Invaliditetom

Odabranici Tomislava Lazića prof., izbornika hrvatske streljačke reprezentacije osoba s invaliditetom u J. Koreji će se boriti za odličja s čak 221 sportašem iz 46 država cijeloga svijeta.

Foto: Hrvatski streljački savez osoba s invaliditetom

Hrvatska streljačka reprezentacija u ovim trenucima nalazi se u J. Koreji gdje će se od 4. do 11. svibnja održati Svjetsko prvenstvo u streljaštvu za osobe s invaliditetom. Boje hrvatske reprezentacije u gradu Cheongju branit će u čak pet različitih disciplina zračnog i malokalibarskog oružja tri naša strijelca. Damir Bošnjak, trostruki paraolimpijac (Atena, Peking i Rio de Janeiro) koji će nastupati u tri pištoljske discipline; 10 metara zračni pištolj za muškarce (6. svibnja) , 25 metara pištolj (4. svibnja) i 50 metara pištolj (8. svibnja). Puškaš Rudolf Petrović, paraolimpijac iz Pekinga 2008. godine gađat će dvije discipline; 10 metara zračna puška ležeći (8. svibnja) te 50 metara puška ležeći (11. svibnja). Dok će naša jedina ženska uzdanica i debitantica na Svjetskom prvenstvu Sanja Soldo svoju preciznost iskušati u disciplini 10 metara zračni pištolj za žene (6. svibnja).

 
Odabranici Tomislava Lazića prof., izbornika hrvatske streljačke reprezentacije osoba s invaliditetom u J. Koreji će se boriti za odličja s čak 221 sportašem iz 46 država cijeloga svijeta. Valja napomenuti kako ovim natjecanjem započinje kvalifikacijski ciklus za paraolimpijske igre u Tokiju 2020. što znači da su svi najbolji strijelci Svijeta danas u Južnoj Koreji.
 
Poželimo našim strijelcima bistro oko i mirnu ruku!!
 
Rezultate hrvatskih reprezentativaca možete pratiti na službenoj web stranici Hrvatskog streljačkog saveza osoba s invaliditetom (www.hssoinv.hr) a detaljnija dnevna događanja / fotografije i ostalo pratite na Facebook stranici HSSOI.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.