Hrvatska reprezentacija otputovala za Brazil, premijer Milanović stiže na otvaranje SP-a

Hrvatska reprezentacija otputovala za Brazil, premijer Milanović stiže na otvaranje SP-a

- Kreće akcija Brazil, vjerujem da ćemo se naspavati u avionu budući da smo rano krenuli. Kada stignemo u Brazil odradit ćemo lagani trening, rekao je Niko Kovač

Ivan Močnić i Danijel Subašić u Lisabonu/Foto HNS Twitter

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je u utorak ujutro za Brazil. Na čelu s izbornikom Nikom Kovačem, ekspedicija za Brazilkrenula je u sedam sati za Lisabon otkuda redovnom linijom leti za Salvadaor. Jedan dio stručnog stožera već je ranije otišao za Brazil.

Novinarima se prije polijetanja u zagrebačkoj zračnoj luci kratko obratio izbornik Niko Kovač koji je ponovio da će protiv Australije dati šansu svim igračima i nakon toga odlučiti koja jedanaestorica će početi dvoboj s Brazilom.

– Kreće akcija Brazil, vjerujem da ćemo se naspavati u avionu budući da smo rano krenuli. Kada stignemo u Brazil odradit ćemo lagani trening. Onda ćemo se početi pripremati za Brazil, rekao je Niko Kovač prije polaska za Brazil.

Hrvatska će posljednju provjeru imati u prijateljskoj utakmici protiv Australije koja je na rasporedu u noći s petka na subotu u 1.30 po našem vremenu.

Inače, premijer Zoran Milanović odlučio je otputovati na otvaranje Svjetskog prvenstva u Brazilu. Milanović je prihvatio poziv Dilme Rousseff, predsjednice Brazila.

Hrvatska baza će biti Tivoli Ecoresort, radi se od kompleksu s pet zvjezdica. U blizini je zračna luka iz koje će hrvatska reprezentacija putovati na utakmice u Sao Paulo (1500 km), Manaus (2688 km) i Recife (705 km).

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.