Hrvatska nogometna reprezentacija (U-14) remizirala, U-15 poražena protiv Bavarske

Hrvatska nogometna reprezentacija (U-14) remizirala, U-15 poražena protiv Bavarske

Hrvatska reprezentacija do 14 godina remizirala je protiv Bavarske, dok je izabrana vrsta do 15 godina izgubila 0:2

Foto HNS/Josip Tomaško

Hrvatska U-14 odigrala je u mjestu Oberammergau neriješenih 1:1, pri čemu je nedugo poslije dobrog udarca Mohorovičića iz daljine Evina doveo domaćine u vodstvo u 54. minuti, nakon što je sam izbio pred hrvatskog vratara. Poravnao je Čolina, najbolji pojedinac utakmice, koji je u 66. minuti također uspješno riješio situaciju jedan-na-jedan, prebacivši bavarskog čuvara mreže.

Potom je na teren istrčala Hrvatska U-15, koja je poražena rezultatom 2:0. Bavarci su do prednosti stigli već u osmoj minuti, kada je hrvatsku pogrešku u obrani i odbijenu loptu iskoristio Rosch.

Hrvatska je zamalo uzvratila odmah u sljedećem napadu, ali je Vujčić iz blizine prebacio vrata, da bi potom Maganjić pucao tih pored vratnice. Domaćin je na 2:0 povisio u 28. minuti, zahvaljujući akciji koju je u kaznenom prostoru zaključio Gayer.

U nastavku su pokušali Maganjić dobrim prodorom i Ilić nakon što se oslobodio svog čuvara, no oba je puta bavarski vratar bio uspješniji.

U-14:  Bavarska – Hrvatska 1:1

Strijelci: Evina 54′; Čolina 66′

HRVATSKA: Kotarski, Barišić, Đumlijan, Jelenić, Čolina, Hanuljak, Franjić, Trogrančić, Habib, Kreković i Tomašković (Još su igrali: Baždarić, Sabol, Baturina, Mikulić, Mohorovičić, Duvnjak i Pavlak).

U-15: Bavarska – Hrvatska 2:0

Strijelci: Rosch 8′, Gayer 28′

HRVATSKA: Horkaš, Ivančević, Briški, Srok, Vrtar, Šiljić, Rakić, Tolić, Špikić, Vujčić i Maganjić. (Još su igrali: Matijaš, Magdić, Vinogradarac, Kulenović, Ilić i Đira).

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.