Hrvatska odbojkašica Ivana Miloš potpisala za Bursu: Mia Jerkov imala je samo riječi hvale

Hrvatska odbojkašica Ivana Miloš potpisala za Bursu: Mia Jerkov imala je samo riječi hvale

Očekuje nas radno ljeto, ali bolje da smo u takvom ritmu, rekla je Miloš koja je s hrvatskom reprezentacijom na pripremama u Mariboru

Ivana Miloš/www.cev.lu

Ivana Miloš, riječka odbojkašica, iduće sezone igrat će u turskoj Bursi. Ivana je nakon odlaska iz Rijeke dvije godine provela u Azerbajdžanu, pa  dvije godine u Italiji. Odbojka je Ivanu na kraju odvela u Tursku.

– Mia Jerkov je rekla sve najbolje o Bursi i preporučila mi klub. Ako je ona ostala tamo dvije godine to sve govori i o tome da je kvalitetan klub. Jako sam zadovoljna što idem u Tursku, bilo je i drugih ponuda, jedno tri, četiri kluba, ali drago mi je na kraju da je ovako završilo. Bursa ne spada u fantastičnu četvorku turske odbojke, ali je prvi vrhu i iduće sezone igrat će Challenge kup, rekla je Ivana Miloš koja se trenutno nalazi na pripremama s reprezentacijom u Mariboru.

– Iskreno mi je drago što je na kraju ovako ispalo. Voljela bi probati kako ću se snaći u toj ligi koja je jako kvalitetna. Nisam imala ambicija ostati u Italiji.  Sada nas očekuju obaveze u reprezentaciji. Imala sam dovoljno vremena za odmor, a i tada sam trenirala s Emilom Baltićem. Što se tiče reprezentacije uvjeti su kakvi se samo mogu poželjeti, rekla je Ivana Miloš.

Hrvatsku u ljetnim mjesecima očekuju nastupi na turnirima Grand Prix lige, a u devetom mjesescu na rasporedu je Svjetsko prvenstvo u Italiji. Reprezentativke se upravo nalaze na pripremama u Mariboru.

– Super je ovdje, atmosfera je odlična, uvjeti kakvi se samo mogu poželjeti. Imala sam se dovoljno vremena odmoriti nakon sezone, radila sam s trenerom Emilom Baltićem da ostanem u formi. Nisam se previše opustila fizički jer nas očekuje dosta napora i morala sam spremna doći na pripreme. Očekuje nas radno ljeto, ali bolje da smo u takvom ritmu, zaključila je Ivana Miloš.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.