Hrvatska otvorila EP visokom pobjedom, slijedi Srbija

Hrvatska otvorila EP visokom pobjedom, slijedi Srbija

Hrvatska U18 ragbi reprezentacija važnom je pobjedom otvorila Conference 2 Europsko prvenstvo u Slovačkoj:"Idemo na Srbiju, koja nam je stari protivnik, znamo kako igraju, no nema mjesta za opuštanje – idemo po pobjedu!”

Hrvatska u18 ragbijaška reprezentacija foto: HRS

Naši mladi reprezentativci gotovo su deklasirali Bugarsku te pokazali apsolutnu nadmoć u susretu odigranome na sam Uskrs, da bi uz konačan rezultat od visokih 43:0 euforično čekali saznati svojeg sljedećeg protivnika, pobjednika susreta Srbije i Izraela.

“Igrali smo dosta rano, što je bilo malo neobično za naše igrače, a iako smo se pripremili, u utakmicu smo ušli malo pospano i suzdržano; Bugarska je imala inicijativu, no nije uspjela poentirati. Ubrzo smo se probudili i sve je sjelo na svoje mjesto, do kraja susreta je sve odigrano na najvišem nivou!”,  rekao je izbornik Vlado Ursić.

Dva sata kasnije, Srbija je pobijedila Izrael rezultatom 26:18, a naši juniori tako će u nastavak borbe za zlato krenuti protiv reprezentacije Srbije, koju smo u posljednja dva susreta, oba odigrana u 2016. godini, pobijedili 19:0 na pripremnom turniru u Beogradu te nakon toga 15:0 u finalu Europskog prvenstva u Andori.

Susret je na rasporedu u srijedu u 12:30 sati, uz izravan prijenos na linku ovdje,  a izbornik Ursić najavljuje napetu utakmicu: “Idemo na Srbiju, koja nam je stari protivnik, znamo kako igraju, no nema mjesta za opuštanje – idemo po pobjedu!”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.