Hrvatska protiv Brazila i Senegala na HRT-u

Hrvatska protiv Brazila i Senegala na HRT-u

HRT je otkupio prava za prijenos prijateljskih utakmica Hrvatske protiv Brazila i Senegala.

Hrvatska radiotelevizija će prenositi nadolazeće prijateljske utakmice hrvatske nogometne reprezentacije. Na Drugom programu (HRT-HTV 2) gledatelji će 3. lipnja moći gledati utakmicu s Brazilom, a 8. lipnja sa Senegalom.

Izabranici Zlatka Dalića prvu prijateljsku utakmicu igraju na Liverpoolovu Anfieldu protiv peterostrukog prvaka svijeta u 16 sati po našem vremenu. Pet dana kasnije, osječki Gradski vrt će ugostiti Vatrene i Senegalce – zadnju, ali ne i manje važnu utakmicu naših pred početak Prvenstva.

„Drago mi je zbog dogovora s Hrvatskom radiotelevizijom jer ćemo tako zaokružiti cijelo razdoblje uoči i tijekom Svjetskog prvenstva na nacionalnoj TV kući. Gledatelji će uživati u dvije odlične prijateljske utakmice – o Brazilu ne moramo puno govoriti, a Senegal će biti izvrsna provjera za otvaranje SP-a protiv Nigerije.“ – rekao je za HRT predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Stjepan Balog, privremeni rukovoditelj sportskog odjela HRT-a ističe kako će HRT izravno prenositi sve 64 utakmice na HRT2, ali i na svim drugim platformama (Hrvatski radio, HRTi, web).

Nadolazeći prijenosi utakmica su sjajna priprema i uvod u najuzbudljivih mjesec dana koji su ubrzo pred nama – mjesec dana sjajnog svjetskog nogometa.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.