Hrvatska ragbi reprezentacija bolja od BiH

Hrvatska ragbi reprezentacija bolja od BiH

Jason Davor Newton osvojio je 12 bodova za Hrvatsku.

Hrvatska ragbi reprezentacija bila je bolja sa 27: 6 od reprezentacije Bosne i Hercegovine na stadionu Stjepan Spajić u Sigetu pred oko 1000 gledatelja.

Hrvatska – BiH 27:6 (7:6)

Hrvatska: Ondini, Hasija, Biškić, Jelavić, Perić, Čorić 5, Miloš, Buljac, Newton 12, Lerotić, Grčić, Rudić, Burazin, Pavlović, Plazibat 5, Brčić, Perlain, Stipić, A.Galić, Ž.Galić, Mau’u 5, Vlašić, Rosso, izbornik: Yelavich.

BiH: Mrkaljević, Gafurović, Bašić, Pašanbegović, Suljić, Selimbegović, Oruč, Turčinović, Zadić, Vehabović 6, Višić, Topčić, Subašić, Galić, Begić, Fetić, Dedić, Kavazović, Kadrić, Džamstagić, Begović, Piljug, izbornik: Mušinović.

Hrvatska je dominirala od početka utakmice, ali uporni gosti držali su se u igri iskorištavajući kazne domaćih ragbijaša. Na odmor se otišlo sa minimalnom prednošću, a u nastavku je Hrvatska došla do visoke pobjede i slavlja.

“BiH je znao da smo mladi i probali su što su realno mogli probati. Naš je problem što smo počeli trčati prije nego što smo prohodali. U drugom dijelu apsolutno sve je funkcioniralo, ali očito je da imamo još posla prije Andore.” – rekao je izbornik Milan Yelavich.

Sljedeći susret Konferencije 1 jug igra se 5. svibnja kada naši ragbijaši gostuju u Andori.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.