Hrvatska reprezentacija otputovala u Milano na noge Talijanima

Hrvatska reprezentacija otputovala u Milano na noge Talijanima

Hrvatska reprezentacija niti jednom nije izgubila od Talijana, u šest utakmica imamo tri pobjede i remija.

Reprezentativci hrvatske nogometne reprezentacije pokušat će nastaviti niz pobjeda, ili bar neporaženosti, u kvalifikacijama za EURO u Francuskoj nakon utakmice protiv Italije. Hrvati su otputovali na Apenine, malih problema sa prehladom ima Mandžukić, ali ne bi trebalo biti nikakvih sumnji oko njegova nastupa na San Siru.

Pred put u Milano izbornik Niko Kovač nahvalio je Talijane, ali i odlučno poručio: “I ja ću njih isto hvaliti. Oni su isto vrlo dobra ekipa. Koliko god da im fali Pirlo, toliko imaju dovoljno igrača koji to mogu popuniti, nadoknaditi. Sigurno nećemo pasti na te priče. Mi smo uvijek optimistični kad idemo na putovanja, tako i sada. Znamo da će biti vrlo teška utakmica. Talijani su vrlo dobri, nitko ih nije nadigrao kod kuće, tako da znamo što nas čeka, ali mislim da smo dosta dobro pripremljeni.”

Za nedjeljnu utakmicu u prodaju je pušteno 60 tisuća ulaznica, 20 tisuća manje od kapaciteta stadiona, ali izbornik nije zabrinut zbog toga: “Ako bude 60.000 ljudi, to je isto dosta. Naši su momci upoznati s tom atmosferom i to sigurno neće utjecati. Imali smo i utakmicu u Bugarskoj gdje je bio stadion pun i momci su to vrlo dobro odradili.”

Utakmica se igra u nedjelju od 20:45, a valja napomenuti kako Talijani nikada nisu poraženi na San Siru. Možda je došlo vrijeme da se i ta tradicija promijeni.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.