Hvala svima na suradnji i posebno hvala svima koji nas prate, čitaju i podržavaju.

HRVATSKA REPREZENTACIJA SLAVI SVOJ DRUGI ROĐENDAN!

HRVATSKA REPREZENTACIJA SLAVI SVOJ DRUGI ROĐENDAN!

Prva... Jedina...Prva i jedina Hrvatska reprezentacija posvećena svim hrvatskim reprezentacijama i reprezentativcima, mladim HR nadama i paraolimpijcima.

Hrvatska reprezentacija

Istinski sportaši  uspinju se ka tronu strpljivo i nenametljivo, ali ipak hrabro i energično. Neizvjesnost na svakom kutu, ali vjera i nada budi nastojanje da se prene snaga i ostvari onaj cilj s kojim je isprva nešto i pokrenuto.

Naša misija je promocija sportskih vrijednosti i takvog načina razmišljanja- USTATI, AL NE ODUSTATI! Kao i poručit svima:  DA SVE MOŽEMO I DA JE SVE STVAR  DUHA, VOLJE I AMBICIJE.

Imamo li mi to?

Portal hrvatskareprezentacija.hr pokrenut je s tom mišlju i evo nas , već  je 2 godine iza nas. Onda, odgovor na pitanje – Imamo li mi to? Suvišno, nije li?

Statistika nam je svjedok, da je naša putanja uzlazna, obzirom da nam raste broj sljedbenika, kako na portalu tako i na društvenim mrežama.

Portal je medijski prostor za sve naše hrvatske reprezentativce, poznate, one manje poznate, velike, malene, sportaše s invaliditetom. SVI SU ONI NAŠI HRVATSKI REPREZENTATIVCI  jer kad odabereš put sporta i prisvojiš vrijednosti, onda koliko god trebalo, ako se trudiš, vjeruješ i daješ se, istinski, REZULTATI NEĆE IZOSTATI.

Takvim načelima koračamo i dalje u neizvjesne dane, ali uz vjeru, sve ima smisao. Mi vjerujemo u to što radimo, zato smo i pokrenuli  Program „I Ti to možeš!“ koji  je ogledalo naše vjere da zajedničkim snagama možemo doprinijeti, da se svijest o važnosti bavljenja sportom i benefiti koji isti pruži, oglasi NA SVA ZVONA.

A SAD, TKO SMO MI?

Mi smo Udruga Hrvatska reprezentacija, entuzijasti različitih profila obrazovanja, ali ujedinjeni i vođeni istom mišlju. Mi smo EKIPA koji djeluje s ciljem promicanja hrvatskog sporta. Osnivači su sportski entuzijasti iz Rijeke, dugogodišnji djelatnici s područja sporta, sportski psiholozi, pedagozi i liječnici te članovi i suradnici širom Lijepe naše.

Ističemo podršku i suradnju s Hrvatskim olimpijskim odborom i ostalim nacionalnim sportskim savezima koji su prepoznali posvećenost Udruge  afirmiranju mladih HR nada, te promicanju sportskog duha, hrvatskog sporta i Lijepe Naše.

Ambicija nam je da širimo svoja nastojanja ka ostvarenju cilja i nadalje –  radom portala, pripremama programa i širenjem ekipe ne nadzire nam se kraj i samo nam je NEBO GRANICA!

I za kraj kako  to rade hrvatski rukometaši, vaterpolisti ili nogometaši uoči svake utakmice. Jednako strasno i glasno.

Iznad svih… HRVATSKA REPREZENTACIJA!!

Iznad svih… Hrvatska!!  Svim srcem… Za Hrvatsku!!!

Ili nešto jednostavnije, ali jednako motivirajuće: Ajmooooooo!

Jednako ponosno i samouvjereno… Pobjednički!

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.