Hrvatska slavila protiv Crne Gore i osvojila HEP Croatia Cup

Hrvatska slavila protiv Crne Gore i osvojila HEP Croatia Cup

Hrvatska u Umagu upisala pobjedu protiv Crne Gore

HRS

Hrvatska rukometna reprezentacija slavila je u drugoj pripremnoj utakmici pred odlazak u Francusku protiv reprezentacije Crne Gore 24:22. Puna dvorana u Umagu uživala je u vrlo kvalitetnom rukometu. Crna Gora je pružila sjajan otpor, i pokazala da zna igrati rukomet.

U prvom poluvremenu najbolji u našim redovima bio je Luka Cindrić s pet golova. Dok je u drugom dijelu utakmice ulogu najboljeg preuzeo Zlatko Horvat s osam pogodaka. U prvih 15 minuta naši su dosta promašivali izgledne situacije za gol, i mogli su doći do veće prednosti u prvom poluvremenu. Iako nije išlo u napadu naši su pojačali obranu i nisu dopuštali Crnogorcima da zapucaju prema golu. Osam primljenih golova govori da je obrana bila na razini u prvom dijelu, završilo je 11:8.

U drugom poluvremenu Crnogorci su povezali napad i stigli do dva gola zaostatka (13:11). Ali Hrvatska je uspjela doći i na plus četiri. Nastavila se čvrsta hrvatska obrana s Musom, Gojunom i Šebetićem u sredini, Stevanović je povezao nekoliko dobrih obrana, a Crna Gora više nije uspjela ozbiljnije zaprijetiti Hrvatskoj. I tako je Hrvatska došla do još jedne pobjede, a na kraju je završilo plus dva za Hrvatsku (24:22).

Hrvatska je pobjedama protiv Tunisa i Crne Gore osvojila HEP Croatia Cup i u dobrom raspoloženju u srijedu putuje u Francusku.

Najbolji u našim redovima bili su Zlatko Horvat s osam i Luka Cindrić s 5 pogodaka. Ivan Stevanović skupio je 11 obrana.

FOTO: HRS

FOTO: HRSHRVATSKA – CRNA GORA 24:22 (11:8)

HRVATSKA: Stevanović 11 obrana, Pešić 1 obrana; Mihić 2, Gojun, Matulić, Horvat 8 (5), Kontrec 1, Š. Ivić 3, Božić Pavletić, Štrlek 1, Musa 1, Jotić , Mamić 1, Šebetić, Cindrić 6 (2), Obranović 1, Kozina
Izbornik: Željko Babić

CRNA GORA: Mijatović 4 obrane, Mijušković, Simić 7 obrana; Simović, Majić, Radović, Čavor, Marković 2, Vujović 1 (1), Anđelić 2, Grbović 6, Lipovina 5, Ševaljević 2, Campar 1, Petričević, Božović 1, Lasica 2, Radojević
Izbornik: Dragan Đukić

FOTO: HRS

FOTO: HRS

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.