Hrvatska – Slovačka, Marko Bijač: Veselim se ogledu na domaćem terenu u Dubrovniku

Hrvatska – Slovačka, Marko Bijač: Veselim se ogledu na domaćem terenu u Dubrovniku

- Uzvratnu utakmicu nećemo olako shvatiti te ćemo joj pristupiti s oprezom i profesionalnošću, izjavio je Ivica Tucak.

Marko Bijač/Getty Images

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija nestrpljivo iščekuje reprezentaciju Slovačke u uzvratnoj kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo. Na gostovanju u Novakyma Hrvatska je odradila odličan posao i na prvoj kvalifikacijskoj utakmici uvjerljivo svladala Slovačku rezultatom 16:8, te uvelike olakšala uzvrat koji nas na bazenu u Gružu u Dubrovniku očekuje u subotu, 01. ožujka u 18 sati.

Ulaznice za utakmicu Hrvatska – Slovačka mogu se kupiti po cijeni od 30 kuna te uz predočenje pokaza javnog poduzeća Libertas po cijeni od 10 kuna. Sve ulaznice mogu se kupiti na bazenu u Gružu sat vremena prije početka utakmice. Godišnje karte za utakmice VK Jug CO važeće su i za ovu utakmicu.

– Mislim da smo prvu utakmicu odigrali odlično te još na gostovanju u Slovačkoj praktički riješili pitanje prolaska na Europsko prvenstvo. Uzvratnu utakmicu ipak nećemo olako shvatiti te ćemo joj kao i svakoj drugoj pristupiti s oprezom i profesionalnošću, izjavio je izbronik Ivica Tucak.

Uzvratni susret sa Slovačkom hrvatskoj će reprezentaciji uz prolaz na Europsko prvenstvo omogućiti i dobru pripremu za susrete s Grčkom i Mađarskom koji ih uskoro očekuju u FINA Svjetskoj ligi.

– Pokušat ćemo odigrati što bolju utakmicu iako smo u Slovačkoj pokazali da smo vrlo kvalitetna i dobra ekipa. Veselim se podršci domaće publike uz koju će bez sumnje biti ljepše igrati i lakše se plasirati na Europsko prvenstvo, izjavio je vaterpolo reprezentativac Marko Bijač.

Za hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju u uzvratnoj utakmici protiv Slovačke igrat će golmani Josip Pavić i Marko Bijač, centri Nikša Dobud i Ivan Krapić, bekovi Ando Bušlje, Ivan Buljubašić i Kristijan Milaković, vanjski igrači Maro Joković, Anđelo Šetka, Ante Visković, Paulo Obradović, Petar Muslim i Luka Bukić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.