Hrvatska srušila Sloveniju – pročitajte što su nakon susreta izjavili naši reprezentativci

Hrvatska srušila Sloveniju – pročitajte što su nakon susreta izjavili naši reprezentativci

Foto: Hrs.hr

Hrvatska rukometna reprezentacija u drugoj pripremnoj utakmici u zagrebačkoj Areni konačno je uspjela pobijediti Vujovićevu Sloveniju i to s tijesnih 21:20. Nije to bila vrhunska predstava naših Kauboja, no, kako su i sami rekli, ovo je tek početak priprema.

U nastavku pročitajte što su izjavili Cindrić, Gojun i Stepančić.

“Mislim da trebamo biti zadovoljni s obje utakmice. Imamo još dosta toga za popraviti, no ove dvije utakmice smo iskoristili da uvježbamo ekipu. Treba puno raditi, možda izgleda da smo bili bolji nego prije par dana, ali svi mi dolazimo iz klubova gdje igramo drugačije i trebamo se priviknuti na naše akcije. Ipak, moram čestitati igračima na sjajnoj borbi i ovim sjajnim navijačima na bodrenju, puno ljepše su navijali nego u Sloveniji“, izjavio je Cindrić.

Gojun je pak pohvalio svoje suigrače na fer i korektnu borbu:

“Velika borba je bila od samog početka, znali smo da će tako i biti. Prije svega čestitam dečkima i stručnom stožeru jer je ovo za nas jedna bitna pobjeda koja nam daje samopouzdanje za početak prvenstva u siječnju. Najlakše je razbit nekoga šakom u glavu i zaradit crveni karton, ali mi nismo htjeli nasjesti na slovenske provokacije. Pokazali smo karakter i borbu i na krilima publike došli do pobjede. Nadam se da će ovakvo navijanje biti i na samom natjecanju“.

Za kraj, svoje viđenje utakmice dao je i reprezentativni golman Ivan Stevanović:

“Odigrali smo jako dobro u fazi obrane i primili jako malo golova. Tek smo na početku priprema, no mislim da možemo biti zadovoljni prikazanim. Jako je teško igrati obrambenu zonu protiv Slovenaca, no kao što sam rekao, tek smo na početku. Puno više ćemo znati nakon priprema u prosincu. Imamo širinu i to je ono što je jako dobro, a vraćaju se i Duvnjak i Kopljar. Publika je bila super i nadam se da će takva biti i na samom prvenstvu“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.