Hrvatska stolnoteniska reprezentacija na Međunarodnom prvenstvu Italije

Hrvatska stolnoteniska reprezentacija na Međunarodnom prvenstvu Italije

Hrvatska stolnoteniska reprezentacija osoba s invaliditetom nastupa na međunarodnom prvenstvu Italije u talijanskom Lignanu od 26. veljače do 05. ožujka. Na istom se očekuje preko 240 seniora i sedamdesetak juniora, natjecatelja.

Hrvatska juniorska reprezentacija nastupit će od 26. veljače do 01. ožujka s dvije stolnotenisačice i dva stolnotenisača. U seniorskoj konkurenciji od 02. do 05. ožujka hrvatske boje branit će po pet stolnotenisačica i stolnotenisača predvođeni zlatnom paraolimpijkom Sandrom Paović i srebrenom paraolimpijskom ekipom Helenom Dretar Karić i Anđelom Mužinić.

“Mislim da sam spremna za prvi međunarodni turnir nakon Rija”, najavljuje Sandra Paović te dodaje: “Bila je duga stanka nakon paraolimpijskih igara, ali osjećam se dobro. Moja kategorija je jaka. Većina najboljih dolazi i očekujem dobre mečeve.”

O sportskim planovima za ovu sezonu Paović ističe kako  joj je najveći izazov Europsko prvenstvo u Laškom na kraju sezone: “Očekujem svoj dobar nastup i naravno medalju.”

Emil Gubica, izbornik reprezentacije rekao je nešto i o očekivanjima: “Od seniora svakako očekujemo potvrdu odličnih rezultata iz 2016. godine i paraolimpijskih igara iz Rija te osvajanje nekoliko odličja. Svakako je ovo natjecanje i provjera forme i nastavak priprema za sljedeća velika natjecanja koja nas očekuju u svibnju na svjetskom ekipnom prvenstvu u Bratislavi i u rujnu na europskom prvenstvu u Laškom.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.