Hrvatska U-15 na međunarodnom turniru  u Italiji

Hrvatska U-15 na međunarodnom turniru  u Italiji

Foto: HNS

Hrvatska U-15 reprezentacija trenutno sudjeluje na međunarodnom turniru Delle Nazioni koji se od 24. travnja do 1. svibnja odigrava na području Italije, Austrije i Slovenije.

Mladi Hrvati smješteni su u grupu C zajedno sa Slovenijom, Brazilom i SAD-om. Skupinu A čine Italija, Engleska, Rusija i Katar, dok su u skupini B Austrija, Meksiko, Japan i Norveška.

Hrvatska će turnir otvoriti u ponedjeljak, 25. travnja, susretom sa SAD-om od 17 sati u slovenskom Vipolžeu. Dan kasnije Hrvati će snage odmjeriti s Brazilom u talijanskom San Giorgiu od 18 sati, dok će u slovenskoj Novoj Gorici u srijedu zaigrati s vršnjacima iz Slovenije, također od 18 sati.

Izbornik Mladen Ivančić za turnir Delle Nazioni pozvao je sljedeće igrače: Renata Josipovića, Tina Hrvoja, Tomislava Krizmanića, Marka Ravliju, Marija Nikolića, Luku Jančića i Domagoja Stranputa (Dinamo), Ivana Brnića, Nikolu Mihanovića, Brunu Jenjića, Raula Milinovića, Marina Vujčića i Marija Vuškovića (Hajduk),Tonija Fruka (Hypo Limač), Luku Dubrovića (Osijek), Ivana Đakovića (Šibenik), Ivijana Svržnjaka (Slaven Belupo), Matea Nikla (Istra 1961) te Mattea Tadića (Austria Wien).

Polufinalni susreti igrat će se u petak 29. travnja, dok su razigravanje za plasman, kao i finalni dvoboj na rasporedu u nedjelju, 1. svibnja.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.