Hrvatska u-15 nastupa na turniru Delle Nazioni

Hrvatska u-15 nastupa na turniru Delle Nazioni

Uz 11 europskih reprezentacija, na turniru će sudjelovati Japan i UAE iz Azije, te Meksiko, Kostarika i SAD iz Sjeverne i Središnje Amerike.

foto: pictame.com

Hrvatska nogometna reprezentacija do 15 godina starosti i ove godine će nastupiti na turnir Delle Nazioni kojemu su domaćin tri zemlje, Italija, Slovenija i Austrija.

Izabranici Mladena Ivančića smješteni su u skupinu A, zajedno sa Italijom, SAD-om i Makedonijom, a prvi susret igrati će u srijedu, 25. travnja u 18 sati, u gradu Aquilei protiv Makedonije. Drugi dan turnira susret s domaćinom Italijom igra se u Gorici, dok je susret sa Amerikancima u petak u Monfalconeu.

Na popisu izbornika Ivančića su: Mislav Zadro (Dinamo), Mate Vukman (Hajduk), Filip Brekalo (Dinamo), Robert Pelivan (Hajduk), Domagoj Jerbić (Dinamo), Marco Ćurić (Zürich), Viktor Kanižaj (Dinamo), Marko Novak-Stanko (Dinamo), Bartol Barišić (Dinamo), Tomislav Duvnjak (Dinamo), Leonardo Petrović (Hajduk), Ivan Kovač (Zagreb), Tin Kuprešak (Osijek), Marko Milošević (Osijek), Luka Išlić (Lokomotiva), Ivan Ćubelić (Hajduk), Martin Baturina (Dinamo), Moreno Vušković (Solin), Leo Burul (Rijeka) i Fran Vujnović (Lokomotiva).

A B C D
Italija Engleska Slovenija Austrija
Hrvatska UAE Rusija Portugal
SAD Japan Meksiko Norveška
 Makedonija Češka  Rumunjska   Kostarika

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.