Hrvatska U-16 kreće put Bugarske na UEFIN razvojni turnir

Hrvatska U-16 kreće put Bugarske na UEFIN razvojni turnir

Foto: HNS /Hrvatska U-16

Hrvatsku žensku U-16 reprezentaciju očekuje UEFIN razvojni turnir u Bugarskoj na kojem će snage odmjeriti s domaćinom te reprezentacijama Gruzije i Rumunjske.

Okupljanje reprezentativki održalo se danas u Zagrebu. Tu će odraditi dva dana treninga, a potom  kreću put Bugarske gdje će od 16. do 21. travnja sudjelovati na Uefinom razvojnom turniru u Albeni. Turnir će mlade Hrvatice otvoriti u nedjelju, 17. travnja u 11 sati  susretom s Rumunjskom,  dva dana kasnije od 15 sati zaigrat će s Gruzijom, a  21. travnja zaigrat će s domaćinom Bugarskom, susret počinje u  11 sati.

Izbornik Božidar Miletić za Uefa razvojni turnir pozvao je sljedeće igračice: Martinu Taritaš, Anu Bartolović, Ivu Tomkić i Laru Hanaček (Agram), Teu Tolić, Danielu Lucić, Enu Pernar i Moniku Čavić (Osijek), Nensi Adamović i Ivu Jakovac (Viktorija), Lauru Kopić (Dinamo-Maksimir), Josipu Burčul (Zadar), Helenu Spajić (Rijeka), Veroniku Terzić i Ivanu Šetku (Neretva), Fatjesu Gegollaj (Marjan), Ivanu Hrnjkaš (Sturm Graz), Vanessu Maru Dujmović (Stuttgart Mühlhausen), Patriciju Stvorić (Alberweiler) te Janju Čanjevac i Karlu Jedvaj (Lepoglava).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.