Hrvatska U-17: Igrači su na sebe stavili preveliki teret i izgorjeli u želji!

Hrvatska U-17: Igrači su na sebe stavili preveliki teret i izgorjeli u želji!

Foto: Drago Sopta

Tim je riječima hrvatski izbornik Dario Bašić prokomentirao susret Hrvatske i Walesa u Rovinju  te dodao: “Čestitam protivniku na pobjedi. Iskoristili su naš loš dan, naši su igrači na sebe stavili preveliki teret i izgorjeli u želji. Pokušavali smo ih rasteretiti, ali nisu pokazali ono što su do sada pokazivali. Darovali smo pobjedu protivniku, bili ispod svoje razine.”

Reprezentativac Marko Đira vjeruje da se u drugom kolu može popraviti dojam te ostati u igri za plasman na Europsko prvenstvo. Prokomentirao je susret rekavši: “Ušli smo lošije u utakmicu, ne znam niti sam je li uzrok bio strah. Idemo sada u ove dvije preostale utakmice pokušati pobijediti. Ovo ostaje iza nas, skupit ćemo glave i dati sve od sebe”, zaključio je.

“Švedska je također izgubila, i nama i njima to je zadnja šansa za bodovno približavanje i priliku da konačna odluka padne u trećem kolu. Uvjeren sam da će dečki pronaći snagu i biti bolji. Švedska igra u klasičnom, discipliniranom sustavu 4-4-2, donekle slična Walesu, ali moramo prije svega voditi brigu o sebi i igrati mirno, odgovorno te ne ponavljati greške”, završio je izbornik Bašić.

U petak mlade Vatrene očekuje susret sa Šveđanima, početak utakmice je u 15:30h na  domaćem terenu, igralištu Valbruna (Rovinj).

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.