Hrvatska U-18 reprezentacija idući tjedan igra dva prijateljska ogleda protiv Engleske

Hrvatska U-18 reprezentacija idući tjedan igra dva prijateljska ogleda protiv Engleske

Reprezentacija će se okupiti u subotu u Zagrebu. U nedjelju se putuje u Englesku gdje će 3. i 5. ožujka odigrati dvije utakmice

Zoran Vulić/Getty Images

Hrvatska nogometna reprezentacija do 18 godina okupit će se u subotu u Zagrebu i u nedjelju krenuti put Engleske gdje će s domaćinom 3. i 5. ožujka odigrati prijateljske utakmice.

Izbornik Zoran Vulić pozvao je za oglede s Engleskom 18 igrača:

Dario Miškić (Dinamo), Duje Ćaleta-Car (Pasching), Ante Roguljić (Liefering), Marin Jakoliš (Royal Mouscron-Peruwelz), Karlo Lulić (Osijek), Petar Mamić (Dinamo), Hrvoje Džijan (Dinamo), Bojan Knežević (Dinamo), Ivan Šunjić (Dinamo), Ivan Fiolić (Dinamo), Fran Brodić (Dinamo), Ivo Grbić (Hajduk), Franjo Prce (Hajduk), Marko Stolnik (Dinamo), Elvir Maloku (Hajduk), Nikola Vlašić (Hajduk), Andrija Balić (Hajduk), Ante Blažević (Hajduk).

U stručnom stožeru nalaze se još trener Mladen Pralija, trener vratara Marjan Mrmić, liječnik Nino Brajković, fizioterapeut Marijan Brkljača i tajnik Zlatko Nakić, a s njima će na put u Englesku i tehnički direktor Romeo Jozak i glavni instruktor Martin Novoselac.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.