Kvalifikacije za EP: Hrvatska U-21 reprezentacija protiv Ukrajine za prvo mjesto i pomoć Slavoniji

Kvalifikacije za EP: Hrvatska U-21 reprezentacija protiv Ukrajine za prvo mjesto i pomoć Slavoniji

Mateo Kovačić, Šime Vrsaljko, Ante Rebić, Oliver Zelenika, Igor Bubnjić, Marcelo Brozović i Marijo Pašalić pridružili su se iz A reprezentacije

Mateo Kovačić/Getty Images

Od utorka su u prodaji ulaznice za susret mladih reprezentacija Hrvatske i Ukrajine koji se u srijedu u 19 sati igra na stadionu u Kranjčevićevoj. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 30 kuna, a danas se mogu kupiti na blagajnama NK Zagreba od 12 do 18 sati. Na dan utakmice, blagajne će biti otvorene od 12 sati do poluvremena utakmice.

Prihod od prodaje ulaznica bit će namijenjen pomaganju područjima u Slavoniji koja su stradala od katastrofalnih poplava koje su pogodile istok Hrvatske.

Mlada reprezentacija Hrvatske protiv Ukrajine igra ključnu utakmicu završnice kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a u taj ogled ulazi pojačana s čak sedam A reprezentativaca koji su se priključili selekciji Nenada Gračana s priprema u Bad Tatzmannsdorfu.

Tako ćete u Kranjčevićevoj imati priliku gledati Matea Kovačića, Šimu Vrsaljka, Antu Rebića, Olivera Zeleniku, Igora Bubnjića, Marcela Brozovića i Marija Pašalića.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.