Hrvatska U-21 uoči utakmice sa Španjolskom!

Hrvatska U-21 uoči utakmice sa Španjolskom!

Foto: HNS

Hrvatska U-21 reprezentacija okupit će se u ponedjeljak, 21. ožujka u Zagrebu kako bi se pripremila za predstojeće dvije kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo koje će se održati sljedeće godine u Poljskoj.

Hrvatsku dvoboj s vršnjacima iz Španjolske očekuje 24. ožujka u 18 sati u Burgosu dok je kvalifikacijski susret s Estonijom na rasporedu 28. ožujka u 19 sati u Zaprešiću.

Izbornik Nenad Gračan za kvalifikacijske je susrete pozvao sljedeće igrače: Dominika Livakovića (Zagreb), Josipa Posavca (Palermo), Marka Marića (Lechia Gdansk), Josipa Juranovića i Frana Tudora (Hajduk Split), Jozu Šimunovića (Celtic), Duju Ćaletu-Cara (Red Bull Salzburg), Tina Jedvaja (Bayer Leverkusen), Dinu Perića, Luku Capana, Ivana Fiolića i Marka Kolara (Lokomotiva), Antonija Milića (Oostende), Josipa Radoševića (Eibar), Marka Roga, Antu Ćorića i Domagoja Pavičića (Dinamo), Filipa Krovinovića (Rio Ave), Marija Pašalića (Monaco), Petra Bočkaja (Inter) te Stipu Pericu (Udinese Calcio), dok je Dino Mikanović (Aarhus) pozvan za utakmicu s Estonijom.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.