Hrvatska u finalu Europskog mininogometnog prvenstva

Hrvatska u finalu Europskog mininogometnog prvenstva

Hrvatska korak do naslova prvaka Europe...

Hrvatska mininogometna reprezentacija

Večeras u 21 sat u finalu miniEura u Vrsaru sastaju se Hrvatska i Rumunjska. Naša reprezentacija je boljim izvođenjem kaznenih udaraca svladala BiH 3:2, dok je na isti način Rumunjska bila bolja od Češke 2:1.

Izbornik Tvrtko Močibob je izjavio: “Rano smo primili pogodak i bilo se teško vratiti u utakmicu, no uspjeli smo izjednačiti. Njih je spašavao vratar nevjerojatnim obranama, no u kaznenim udarcima se sreća okrenula na našu stranu i onu su pogodili vratnicu, dok je Habazin sjajno obranio i donio nam finale u kojem imamo priliku skinuti aktualnog prvaka Rumunjsku s vrha. Imamo sjajnu atmosferu u momčadi i moram istaknuti zasluge dobrog duha reprezentacije, svog pomoćnika Marka Budinskog.”

Kapetan Zoran Lukavečki misli: “Bila je ovo teška utakmica, čestitam BiH na korektnoj igri. Sreća je bila na našoj strani i prošli smo u raspucavanju. U finalu moramo pokazati tko je domaćin.”

MINIEURO, POLUFINALE
HRVATSKA – BOSNA I HERCEGOVINA 3:2 (1:1)

VRSAR – Stadion miniEURA. Gledatelja 1500. Suci: Stu Winston i Richard Butler (Engleska).

HRVATSKA: Habazin, Hranić, Prpić, Orlović, S. Korenika, Smok, A. Korenika, Loborinec, Ramljak, Picig, Popov, Herceg, Lukavečki, Hercigonja
IZBORNIK: Tvrtko Močibob

BOSNA I HERCEGOVINA: Kurevija, Filipović, Jukić, Lovrinović, Safradin, Dotlo, Berović, Ervin Blažević, Čilić, Vujica, Ramić, Kapetanović, Elvin Blažević, Josip Kupreškić
IZBORNIK: Josip Kupreškić.

STRIJELCI: 0:1 Lovrinović (2), 1:1 Herceg (9).
KAZNENI UDARCI: 2:1 Loborinec, 2:2 Lovrinović, Orlović – promašaj, Jukić – vratnica, 3:2 Smok, Vujica – Habazin brani

REZULTATI – ČETVRTFINALE: Slovenija – Rumunjska 1:4, Češka – Rusija 3:1, Mađarska – Hrvatska 0:1, Poljska – Bosna i Hercegovina 2:4 (2:2)

POLUFINALE: Rumunjska – Češka 3:2 (1:1), Hrvatska – Bosna i Hercegovina 3:2 (1:1)

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.