HRVATSKA U OBJE UTAKMICE SVLADALA DOMAĆINE ČEHE

HRVATSKA U OBJE UTAKMICE SVLADALA DOMAĆINE ČEHE

U dvije prijateljske utakmice u Češkoj, hrvatska reprezentacija u futsalu ubilježila je dvije pobjede te nastavila nizati odlične partije i rezultate.

Hrvatska futsal reprezentacija /Foto: www.hns-cff.hr

Iako je u Češku otputovala oslabljena za neigranje petorice stožernih igrača, Hrvatska je u obje utakmice pobijedila domaću reprezentaciju. Tako su Stankovićevi izabranici nastavili niz nepobjedivosti nakon dvostrukih pobjeda na gostovanjima u Mađarskoj i Nizozemskoj.

Uspjeh je tim veći što su to bile reprezentacije iz iste jakosne skupine, dok su Česi na Fifinoj ljestvici i bolje rangirani od Hrvatske.

U prvom je dvoboju u Češkoj pobjednik odlučen već u prvom dijelu, a oba je pogotka za Hrvatsku postigao Horvat, dok je poraz Čeha ublažio Cupak.

Drugi je dvoboj bio efikasniji, a Hrvatska je pobijedila 7:3, pri čemu su dvostruki strijelci bili Matošević i Suton, a po jedan su dodali Kanjuh, Postružin i Luketin.

Niz prijateljskih utakmica hrvatska reprezentacija u futsalu nastavlja protiv višestrukih europskih prvaka Talijana krajem siječnja u Zadru.

ČEŠKA – HRVATSKA 1:2 (1:2)
Prijateljska utakmica, Chrudim.

Strijelci: 0:1 – Horvat (7′), 0:2 – Horvat (16′), 1:2 – Cupak (18′)

Hrvatska: Jukić, Postružin, Suton, Babić, Peršić, Luketin, Kanjuh, Grbeša, Horvat, Matošević, Cvjetković, Kazazić, Pandurević. Izbornik: M. Stanković

ČEŠKA – HRVATSKA 3:7 (3:3)
Prijateljska utakmica, Hradec Kralove

Strijelci: 0:1 – Kanjuh (5′), 1:1 – Zaruba (6′), 1:2 – Matošević (13′), 1:3 – Postružin (16′), 2:3 – Zaruba (17′), 3:3 – Hrdina (19′), 3:4 – Suton (24′), 3:5 – Suton (37′), 3:6 – Matošević (39′), 3:7 – Luketin (40′)

Hrvatska: Jukić, Postružin, Suton, Babić, Peršić, Luketin, Kanjuh, Grbeša, Horvat, Matošević, Cvjetković, Kazazić, Pandurević. Izbornik: M. Stanković.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.