HRVATSKA U18 REPREZENTACIJA OSVOJILA `RUGBY EUROPE´

HRVATSKA U18 REPREZENTACIJA OSVOJILA `RUGBY EUROPE´

Foto: HRS / HRVATSKA U-18

Hrvatska U18 reprezentacija trijumfalno je zaključila nastup na Europskom prvenstvu konferencije 1, koje se održalo u Andori od 29.3. do 1.4. Naša reprezentacija prvenstvo je završila bez poraza te pobjedom protiv Srbije posljednjeg dana osvojila prvo mjesto i osigurala prelazak u viši rang natjecanja.

Hrvatska je nastupala u skupini sa Danskom, Srbijom, Andorom, MoldavijomMađarskom, a nakon priprema na kojima u tri utakmice protiv repezentacija iz regije nije primila niti jedan poen, na prvenstvo se otputovalo s visokim očekivanjima te je prvo mjesto, koje vodi u višu diviziju, od samog početka bilo glavni cilj.

Prvenstvo je Hrvatska otvorila protiv domaćina Andore, gdje su naši mladi reprezentativci u susret ušli jako dobro te gotovo do samog kraja vodili 13:3, da bi se u završnici Andora pokrenula te uspjela izjednačiti i izvući za nas možda neočekivanu podjelu bodova. Sve utakmice nakon toga Hrvatska pobjeđuje te u svih pet susreta pokazuje dobru igru i nadmoć na terenu. Prvenstvo osvajamo pobjedom nad Srbijom 15 : 0, a uz naslov, Hrvatska dobiva i nagradu za najbolji napad te najboljeg igrača turnira, za kojeg je proglašen  Maximillian Keen.

Foto: HRS/ Na slici: Maximillian Keen

Foto: HRS/ Na slici: Maximillian Keen

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.