Hrvatskareprezentacija skupila je 10.000 lajkova, hvala vam!

Hrvatskareprezentacija skupila je 10.000 lajkova, hvala vam!

Svima koji ste nam darovali vaše vrijeme i povjerenje još jednom hvala. Uz nadu da nas preporučite svojim prijateljima, poznanicima, poslovnim partnerima... I da Vam se ubrzo zahvalimo na 100.000 tisuća lajkova!

Dvije lijepe stvari dogodile su se u četvtak navečer. Hrvatski nogometaši uvjerljivo pobijedili su Kamerun i dobrom igrom razveselili navijače,  a portal hrvatskarepezentacija.hr skupio je 10.000 lajkova! Hvala svima koji su prepoznali naš rad i želju da na jednom mjestu, bez žutila i senzacionalizma, okupimo sve hrvatske reprezentativce i reprezentativke, paraolimpijce i mlade sportaše.

Svaki vaš lajk, komentar, kritika ili savjet su više nego dobrodošli i samo će pomoći da portal napreduje u željenom smjeru, da svatko na njemu pronađe barem jednu vijest, intervju ili zanimljivost koja ga intrigira…

I zato svima koji ste nam darovali vaše vrijeme i povjerenje još jednom hvala. Uz nadu da ćete nas preporučite svojim prijateljima, poznanicima, poslovnim partnerima… I da Vam se ubrzo zahvalimo na 100.000 tisuća lajkova!

Vaše povjerenje nas obavezuje da nastavimo još jačim tempom rada…

Jer hrvatska reprezentacija je iznad svega…

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.