HRVATSKA VATERPOLSKA REPREZENTACIJA U IŠČEKIVANJU FRANCUSKE

HRVATSKE BARAKUDE IMAJU RAZLOG ZA OPTIMIZAM!

HRVATSKE BARAKUDE IMAJU RAZLOG ZA OPTIMIZAM!

Utakmica Hrvatska – Francuska u izravnom je TV prijenosu na HTV 4 u 17.15 sati

Hrvatski vaterpolisti/Sebastian Govorčin

Vaterpolisti hrvatske danas idu po svoju prvu pobjedu.

U nastavku donosimo neke izjave naših reprezentativaca:

Prije svega svaka iduća utakmica bit će novo dokazivanje, ponajprije za nas same. Nadamo se da ćemo biti u gornjem domu koji će se boriti za medalje. Poslije će sve biti moguće te da se u lijepu našu vratimo s medaljom ” , kazao je Maro Joković.

Nadamo se da ćemo se skupiti svi poslije onog velikog poraza protiv Srba i da ćemo danas pokazati da možemo dobro odigrati te da ćemo pobijediti Francusku. Prvo kolo smo ostavili iza sebe, nadamo se dobroj igri, pobjedi, a onda idemo iz utakmice u utakmicu. Nadam se da sve što smo radili kroz protekli period da ćemo pokazati u današnjoj utakmici te da krećemo s pobjedom. Što turnir bude odmicao dalje igrat ćemo sve bolje i bolje!“ , izjavio je Andro Bušlje.

Protiv Francuske danas će zaigrati:  Josip Pavić, Marko Bijač, Damir Burić, Andro Bušlje, Marko Macan, Luka Lončar, Boris Pavlović, Maro Joković, Antonio Petković, Anđelo Šetka, Sandro Sukno, Luka Bukić i Ante Vukičević  dok stručni stožer čine: Ivica Tucak, Pero Kuterovac, Damir Luketić, dr. Boris Labar i Igor Pezelj.

Mi im samo možemo poželjeti SRETNO MOMCI!

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.